Persoonlijk

Mijn naam is Nelleke van Griensven.

Uitgangspunt in de therapie en in mijn begeleiding is dat ieder mens een goede reden heeft voor zijn/ haar gedragingen, gevoelens en gedachten.

Met dit uitgangspunt ben ik ook mijn eigen ontdekkingstocht gestart toen ik klem kwam te zitten in mijn leven.

nelleke

Ik werkte reeds in de welzijn en gezondheidszorg toen ik mij begaf op mijn therapeutische reis. Via de video-gestalt therapie van Barry Austin Goodfield, leerde ik kijken naar de non-verbale signalen van mezelf en anderen. Deze signalen gaven aan hoe ik omging met zaken die moeilijk waren. De strategieën die ik gebruikte dus.

Ik vond het een prachtige snelle weg om ook anderen mee op weg te helpen en startte hiermee in 1995 mijn praktijk.

Omdat een strategie ontstaat in de eerste 7 jaar van je leven ging ik mij verdiepen in een studie: Innerlijk Kind bij Trisha Caetano. Daar leerde ik hoe sterk, maar ook fragiel een kinderleven is en hoe het alles zal doen om te overleven. Hoe de verbinding met de ouders aan het begin van dit leven veel informatie bevat en een bron vormt van veel moeilijkheden.

Dat was voor mij dan ook reden om me te verdiepen in het gebied voor aanvang van dit leven. We komen ergens vandaan en misschien hebben we dan al een stuk bagage meegebracht dat we in het huidige leven willen verwerken. In de opleiding aan de SRN (School voor Reïncarnatie Nederland) heb ik les gekregen van vooraanstaande therapeuten zoals Tineke Noordegraaf en Rob Bontenbal. Verhoging van bewustzijn, focus, integriteit en soevereiniteit zijn belangrijke kernbegrippen in deze behandeling.

Mijn eigen reis heeft me veel geleerd omtrent mezelf en mijn vragen.

Ik wens een ieder ook een vruchtbare reis en wil daar graag een stuk in meelopen.